Kaise Batabu Sadri Song

देखूँ तोके…., मोए मुस्काते रहोना….। सोचूँ तोके तो…., खोया मोय रहोना….। एतइ सुन्दर…., ई एहसास….।आप सभी के लिए पेश है Kaise Batabu Sadri Song एक और सुपरहिट नागपुरी गाना के Lyrics. इस गाने के गीतकार Atul Bara जी हैं जो बहुत ही रोमांटिक शब्दों से इस गाने की रचना किये हैं गाने के बोल में काफी हिंदी शब्दो का प्रयोग किये हैं जो गाने को अर्थपूर्ण और सम्पूर्ण बनता है। संगीत निर्देशन Atul Bara जी का है जो बहुत ही रोमांटिक है जो इस गाने को Perfect बनाता है, एवं इस गाने को अपनी सुरमयी आवाज दिये हैं – नागपुरी गानों को Bollywood Style में प्रस्तुत करने वाले सुपरहिट नागपुरी गायक Atul Bara जी। एवं इस गाने में बेहतरीन अभिनय किये है Atul Bara  और उनका साथ दियीं हैं Priya Hembrom जी, दोनों की जोड़ी पर्दे पर बहुत खूबसूरत और perfect लग रहा है लोग इस इस वीडियो गीत को बहुत पसंद कर रहे है और खूब सारा प्यार दे रहे हैं।

Kaise Batabu Sadri Song Lyrics In Hindi

देखूँ तोके, मोए मुस्काते रहोना।
सोचूँ तोके तो, खोया मोय रहोना।
एतइ सुन्दर, ई एहसास।

 

कहेले चाहूँ पर, काले जे डरोना।
कुछ ना चाहूँ बस, साथ तोर खोजोना।
ले जा मोके, आपन साथ।
कइसे बताबू तोके, रे गोरिया?
केतइ मोय चाहूँ तोके। 

 

ए गोरिया। सुन गोरिया।
कइसे बताबू?
मोय केतइ जे चाहूँ, तोके गोरिया।
कइसे बताबू?
मोय केतइ जे चाहूँ, तोके गोरिया। 

 

असरा देखूँ मोय काहे तोर गोरिया,
तोर बिन सूना मोर देस।
तोयें साथ हो तो फिर, काहे मोय डरोना।
संग तोर जिन्दगी मोर बेस।
और ना मोके तड़पा, थाम ले बस मोर हाथ के।
जीवन भर रखबू, संभल। 

 

कइसे बताबू तोके, रे गोरिया? (कइसे बताबू तोके?)
केतइ मोय चाहूँ तोके। (चाहूँ तोके।) 

 

ए गोरिया। सुन गोरिया।
कइसे बताबू? मोय केतइ जे चाहूँ, तोके गोरिया।
ए गोरिया। सुन गोरिया।
कइसे बताबु? मोय केतइ जे चाहूँ, तोके गोरिया।
कइसे बताबू? मोय केतइ जे चाहूँ, तोके गोरिया।

Kaise Batabu Sadri Song Lyrics In English

Dekhu toke moy muskate rahona
Sochu toke to khoya moy rahona
Etai sundar, E Ahsas
kahele chahu par, kale je darona
Kuch na chahu bas, sath tor khojona
Le ja moke, apan sath
kaise batabu toke, re Goriya
Katai moy, chahu toke
A Goriya, sun Goriya
kaise batabu toke?
Moy katai je chahu toke Goriya
kaise batabu toke?
Moy katai je chahu toke Goriya
Asra dekhu moy kahe tor Goriya
Tor bin Suna mor desh
Toy sath ho fir, kahe moy darona
Sang tor jindgi mor bes
Aur na moke tadpa, tham le bas mor hath ke
Jeewan bhar rakhbu sambhal
kaise batabu toke, re Goriya? (kaise batabu toke)
Katai moy chahu toke (chahu toke)
A Goriya, sun Goriya
kaise batabu?
Moy katai je chahu toke Goriya
A Goriya, sun Goriya
kaise batabu?
Moy katai je chahu toke Goriya
kaise batabu?
Moy katai je chahu toke Goriya

Kaise Batabu Sadri Song Official Video

ABOUT THIS VIDEO

  • Singer:- Atul Bara
  • Lyrics:- Atul Bara
  • Music:- Atul Bara
  • Mixing & Mastering:-    Atul Bara
  • Writer:- Naumi Navin 
  • Director:- Naumi Navin 
  • Producer:-     Atul Bara
  • Starring:-     Atul Bara and Priya Hembrom
  • Director of Photography:-    Naumi Navin 
  • Location:-     Chaibasa, Jharkhand
  • Offline Editor & Colourist:-     Naumi Navin
  • Promo video editor/campaign designer:-     Tarun Paul Kachhap & Abhishek Beck

FAQS

  • Which Album “Kaise Batabu” belong to?
    Kaise Batabu
  • Who sung the “Kaise Batabu” song?
    Atul Bara
  • Who have given music to “Kaise Batabu” ?
    Atul Bara
  • Who Written the “Kaise Batabu” song?
    Atul Bara
  • Which Actor/Actress is Starring/featuring “Kaise Batabu” song?
    Atul Bara & Priya Hemrom
  • Which Music Company is released “Kaise Batabu” song?
    Atul Bara

यदि आप इस गीत के बारे में अधिक जानकारी साझा करना चाहते हैं तो कृपया कमेंट बॉक्स में Comment करके हमें बताएं।